Spring naar de inhoud
Particulier > Blog en video > Blog

Blog

Digitale Duik

Digitale Duik – ontdek alle locaties en data

Ontdek meer over digitale innovatie bij de Digitale Duik. De afgelopen jaren hebben we een aanzienlijke sprong gezien in technologieën die ons dagelijks leven veranderen. Van slimme apparaten, robotica tot AI-aangedreven software die de digitale revolutie versnelt.

Telenet GSM kopen

Telenet GSM kopen – ontdek alle voordelen

Ontdek de voordelen van het kopen van een nieuwe GSM bij Telenet. Klanten krijgen toegang tot exclusieve kortingen, een ruim assortiment van merken, en kunnen zowel online als in de winkel eenvoudig bestellen. Persoonlijk advies is gratis beschikbaar bij onze Telenet-verkooppunten.

beste gaming laptop onder 1000 euro

Wat is de beste gaming laptop onder 1000 euro?

Veel gamers zoeken naar een krachtige gaming laptop onder 1000 euro. Computer Checkpoint heeft momenteel de ASUS TUF A15 FA506 aangewezen als beste keuze binnen dit budget. Lees meer over de uitstekende prestaties van deze laptop en de technische ondersteuning die wij bieden.

Robots in de zorg

Welke functies kunnen robots in de zorg uitoefenen?

In de zorg transformeren robots hoe we aan gezondheidszorg doen, van operatie-assistentie tot het aanbieden van gezelschap. Dit artikel belicht hun diverse rollen en de positieve impact op zowel patiënten als zorgpersoneel. Ontdek hoe deze technologische vernieuwers de zorgsector herdefiniëren.

Computer reparatie Sint-Niklaas

Nood aan een computer of laptop herstelling in Sint-Niklaas?

Bij Computer Checkpoint – Blue Sky Computing in Sint-Niklaas krijg je kwalitatieve reparaties met originele onderdelen, advies van ervaren IT-experts, en tot 12 maanden garantie. Voordelig alternatief in vergelijking met nieuwe aankoop. Vlotte dienst met diagnose en advies.

Hoeveel kost onderhoud CV ketel

Hoeveel kost een CV ketel onderhoud?

De kosten voor CV-ketel onderhoud kunnen oplopen tot €250 per beurt, maar bij Computer Checkpoint kan men vanaf €7 per maand een onderhoudsplan via partner Eneco afsluiten, dat onder meer veiligheidscontroles, reiniging, en wettelijke attesten omvat.

GSM scherm herstellen prijs

GSM scherm herstellen – prijs?

Schermreparatieprijzen variëren sterk op basis van het type en model van GSM, met een breed spectrum van gemiddelde kosten van €100 voor oudere modellen tot wel €600 voor speciale uitvoeringen zoals opvouwbare schermen.