Spring naar de inhoud
Particulier > Blog en video > Blog

Blog

Hoeveel kost onderhoud CV ketel

Hoeveel kost een CV ketel onderhoud?

De kosten voor CV-ketel onderhoud kunnen oplopen tot €250 per beurt, maar bij Computer Checkpoint kan men vanaf €7 per maand een onderhoudsplan via partner Eneco afsluiten, dat onder meer veiligheidscontroles, reiniging, en wettelijke attesten omvat.

GSM scherm herstellen prijs

GSM scherm herstellen – prijs?

Schermreparatieprijzen variëren sterk op basis van het type en model van GSM, met een breed spectrum van gemiddelde kosten van €100 voor oudere modellen tot wel €600 voor speciale uitvoeringen zoals opvouwbare schermen.

GSM Reparatie Gent

GSM reparatie Gent – Computer Checkpoint staat voor je klaar

Ontdek snelle en betrouwbare GSM reparatie in Gent bij Computer Checkpoint. Geniet van kwalitatieve herstellingen met originele onderdelen, 30 minuten reparatieservice, en herstelling van alle merken. Twee locaties in Gent bieden meer dan 30 jaar IT-expertise en tot 12 maanden garantie.

hp laptop start niet op

HP laptop start niet op – wat nu?

Problemen met een niet-startende HP laptop? Computer Checkpoint biedt een stappenplan voor zelfdiagnose en oplossingen. Indien nodig, bieden onze experts hulp in de winkel of telefonisch via 0800 40 501, voor reparaties variërend van schermvervanging tot moederbordreparatie.

Telenet winkel in de buurt

Op zoek naar een Telenet winkel in de buurt?

Vind snel een Telenet winkel in jouw buurt met deze handige gids. Raadpleeg de alfabetische lijst van Computer Checkpoint locaties in Vlaanderen, of bel gratis naar 0800 40 501 voor hulp. Ben jij op zoek naar een Telenet center vlakbij?

Samen voor een beter internet: 7 tips om veilig te surfen

Van ’s ochtends tot ’s avonds maken we met z’n allen lustig gebruik van het internet. Maar hoe veilig spring jij om met je internetgebruik? Ben je kieskeurig als het op webshops aankomt? Bescherm je je toestellen en je gegevens tegen virussen? Voor Safer Internet Day verzamelden we 7 tips om veilig te surfen op het internet.