Spring naar de inhoud

Geschiedenis

2023
Blue Sky Computing Sint-Niklaas
Computer Checkpoint haar zevende winkel heel Blue Sky Computing

Eind december 2023 werd de winkel Blue Sky Computing in Sint-Niklaas en haar zakelijke afdeling Skybits toegevoegd aan de Computer Checkpoint clan. Klanten uit regio Waasland en St-Niklaas, kennen deze winkel als dé computerwinkel van de regio. In deze 7e winkel van Computer Checkpoint kunnen klante terecht kan voor Telenet particulier, Telenet Business, BASE, aankopen van multimedia en IT, computerherstellingen en zoveel meer.

2021
De toekomst is nu.
De toekomst is nu.

De toekomst is nu! Humanoïde robots helpen je bij je dagelijke routineklussen, geven je demonstraties, laten je kinderen een spelletje spelen, brengen je dichter bij je geliefden via videocall, reageren op jouw vragen, heten je welkom in een ruimte, begeleiden je naar de ‘actie van de maand’ of balie waar je een afspraak hebt… Het is geen science fiction meer. Welkom bij Robot Center Computer Checkpoint.

2019
Nieuwe voorgevel!
Nieuwe voorgevel!

Na 9 jaar vonden we het tijd dat de gevel van Computer Checkpoint Sint-Denijs-Westrem een nieuw jasje kreeg. Zo gezegd, zo gedaan. De strakke Computer Checkpoint letters en afgelijnde logo’s van onze partners: iLabo, BASE, Telenet en SmartSecure, geven een moderne uitstraling en dankzij de gele portaal weet je dat je ook voor Telenet aan het juiste adres bent. Check zeker ’s avonds de feeërieke sfeerverlichting!

Splinternieuwe winkel in Lokeren
Splinternieuwe winkel in Lokeren

In juli 2019, na 20  (!) mooie jaren, verhuisde Computer Checkpoint Lokeren van de Kleine Dam naar Tweebruggenstraat 2b. Een splinternieuwe winkel met veel lichtinval op een toplocatie te Lokeren mét zeer ruime parking vlak voor de deur.  Voortaan kan je je iLabo herstellingen van dichtbij zien, maar ook voor BASE, Telenet, SmartSecure, aankoop van multimedia, accessoires en kabels ben je hier aan het juiste adres!

Computer Checkpoint Wetteren
Computer Checkpoint Wetteren

Sinds 1 januari 2019 zijn wij trotse eigenaar van Computer Checkpoint Wetteren. Klanten uit regio Wetteren, kennen deze winkel als ‘Telenet Center Wetteren’, maar zullen van dichtbij merken dat onze 6e winkel zal omgetoverd worden tot de typische huiselijke Computer Checkpoint look & feel, waar je terecht kan voor Telenet particulier, Telenet Business, BASE, aankopen van multimedia en IT, computerherstellingen, energie van Eneco en zoveel meer.

2018
https beveiliging website
https beveiliging website

Sinds januari 2018 is de URL van onze website HTTPS beveiligd. Dat betekent dat er een veilige uitwisseling van gegevens wordt gegarandeerd. Alle data wordt immers versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens er verstuurd worden. Je kan dus nog veiliger en geruster afspraken maken en bestellingen doorvoeren via onze website!

2017
Sint-Denijs-Westrem wordt een base center
Sint-Denijs-Westrem wordt een base center

Vanaf juni 2017 vergroot Computer Checkpoint Sint-Denijs-Westrem zijn diensten en is nu ook een BASE Center.

Eeklo wordt een telenet en base center
Eeklo wordt een telenet en base center

Eind Januari 2017: ons filiaal te Eeklo wordt officieel een Telenet Center. Ook voor alle diensten van BASE, kan je nu in Eeklo terecht want we zijn ook een BASE Center.

2016
Website in een nieuw kleedje
Nieuwe website

Sinds maart 2016 steekt onze website in een nieuw kleedje. Voortaan is er een duidelijkere structuur tussen producten en diensten voor particulieren, professionelen en scholen.

2015
Verhuis naar splinternieuw pand in Oostakker
Verhuis naar splinternieuw pand in Oostakker

In juli 2015 verhuisde we de winkel te Destelbergen naar een splinternieuw pand te Oostakker. De gunstige ligging van Computer Checkpoint Oostakker op de Antwerpsesteenweg in combinatie met parking voor de deur en veel lichtinval in de winkel, maakt het hier aangenaam vertoeven.

2014
Partnership met Smartsecure
Partnership met Smartsecure

In juli 2014 ging de partnership met SmartSecure van start. Met SmartSecure is je toestel altijd en overal gedekt tegen allerlei vervelende voorvallen. U bent altijd zeker van een kosteloze, snelle en betrouwbare reparatie of vervanging!

2013
Verhuis naar vestiging Eeklo
Verhuis naar vestiging Eeklo

In juni 2013 verhuisde te vestiging te Boelare naar een ruimer pand te Eeklo in de Stationsstraat.

iLabo
iLabo

In maart 2013 werd er gestart met iLabo, gespecialiseerd in het herstellen van smartphones en tablets. iLabo kan uw toestel herstellen binnen de 30 minuten na afspraak.

2012
Kiala afhaalpunt
Kiala afhaalpunt

In januari 2012 werd de nieuwe vestiging te Aartselaar ook het eerste Kiala afhaal & verzendpunt. Hierna werden ook de vestigingen te Sint-Denijs-Westrem, Oostakker en Lokeren een Kiala-punt. Nu kan u uw pakjes verzenden op een eenvoudige en voordelige manier bij Computer Checkpoint, ook als u een pakje hebt besteld bij een postorderbedrijf of als u iets wenst terug te sturen, kan dit via onze Kiala punten.

2011
Opening vestiging Aartselaar
Opening vestiging Aartselaar

In september 2011, 20 jaar na de oprichting van Computer Checkpoint, werd de vestiging te Aartselaar geopend. De eerste winkel te provincie Antwerpen.

2006
4 vestigingen te Oost-Vlaanderen
4 vestigingen te Oost-Vlaanderen

Ondertussen bestaat Computer Checkpoint uit 4 vestigingen te Oost-Vlaanderen: Eke, Destelbergen, Eeklo, Lokeren. Oost@Work maakt een reportage over de dagelijkse uitdagingen op commercieel en technische vlak waar ons bedrijf mee te maken krijgt.

1991
Computer Checkpoint oprichting
Computer Checkpoint oprichting

In maart 1991 zag Computer Checkpoint voor het eerst het licht en werd het opgericht te Sint-Amandsberg. Vanaf dan werd er elke dag gebouwd aan de verbetering en uitbreiding van het bedrijf.