Spring naar de inhoud

Telenet Mobiel

Mobiele telefonie bij Telenet, dat zit serieus goed dankzij Telenet Mobile. Geniet van het strafste aanbod van de markt en alle voordelen van Telenet. Of betaal enkel wat je verbruikt met Prijs volgens verbruik van Telenet.

Mobiel surfen via je smartphone doe je dan ook 10 keer sneller dan jouw vrienden dankzij het strafste 5G netwerk van België. Chatten, surfen, foto’s uploaden of bestanden downloaden? Met 5G gaat alles supersnel, naar alle nummers, vaste en mobiele.

Mobiel verbonden

Blijf mobiel verbonden met de wereld om je heen dankzij Telenet en het krachtig 5G Telenet netwerk voor de meeste mobiele klanten overal waar het beschikbaar is.

Prijs volgens verbruik

€ 0/maand
Incl btw

Bellen: 0.20€/min

Sms sturen: 0.07€

Surfen: 0.10€/MB

Downloadsnelheid: tot 30 Mbps**

Uploadsnelheid: tot 5 Mpbs**

Netwerk: 4G

Telenet Mobile

€ 20,94/maand
Incl btw

Bellen: onbeperkt*

Sms sturen: onbeperkt*

Surfen: 3 GB volume

Downloadsnelheid: tot 30 Mbps**

Uploadsnelheid: tot 5 Mpbs**

Netwerk: 4G / 5G

*De belminuten, sms’jes en mobiel internetvolume inbegrepen in het abonnement zijn enkel geldig in België en de EU-zone – met uitzondering van communicaties vanuit België naar een buitenlands nummer (ook EU-zone) – en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Speciale nummers en diensten van derden zijn niet inbegrepen in de prijs van het abonnement. Onbeperkt bellen en sms’en op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele

**Mobiele internetsnelheid: De vermelde snelheden zijn maximumsnelheden: dit zijn technische maximumsnelheden die kunnen gehaald worden onder ideale omstandigheden

Het strafste 4G bereik

Het mobiele netwerk van Telenet behoort tot één van de beste in België. Je kan in bijna heel België genieten van 4G. Met Telenet download, chat en surf je tot 10x sneller in vergelijking met 3G.
Met 4G kan je dan ook gemakkelijk:

  • Realtime videochatten
  • Gamen tegen dezelfde snelheid als op je computer
  • Surfen tegen een ongeziene snelheid
  • Genieten van een buitengewone video- en muziekkwaliteit

Simswap nodig?

Ervaar je problemen met je simkaartRuil je huidige simkaart in voor een nieuwe in onze Telenet Centers Computer Checkpoint. Deze handeling wordt een ‘simswap‘ genoemd en kost je éénmalig 5€ dat via je Telenet aanrekening verrekend wordt. Als je in het bezit bent van het oude type simkaart (geen 3-in-1 simkaart), dan is deze simkaartomruiling kosteloos.

Nieuwe simkaart nodig?

Wil je een nieuwe 3-in1-simkaart aanvragen omwille van diefstal of verlies van je toestel, dan kan je hiervoor ook in onze winkels terecht. Je betaalt hiervoor éénmalig €5 via je Telenet aanrekening.
Let op: Enkel de persoon op wiens naam het Telenet klantennummer staat, kan de nieuwe simkaart komen ophalen in een Telenet Center.

Goed om weten

Goed nieuws, dankzij de 3-in-1 simkaart heb je voortaan maar 1 simkaart meer nodig. Deze past in alle toestellen aangezien dit zowel een mini- (normaal formaat), micro- (middelste formaat) als een nano-simkaart (kleinste formaat) is.
Als je je contacten wil behouden op je nieuwe simkaart, dien je deze eerst te bewaren op je toestel of in de cloud.
Bij een nieuwe simkaart, ontvang je steeds een nieuwe pincode.

Verbruik je meer?

Verbruik je toch meer, dan geniet je bij Telenet toch nog van de laagste prijzen op de markt buiten je abonnement:

  • Bellen naar mobiel en vaste lijnen:  € 0,20/min
  • Mobiel internet: € 0,10/MB

Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele
telefonie.

Om je optimale gebruiksvoorwaarden te kunnen garanderen, zijn de onbeperkte aanbiedingen van Telenet exclusief voorbehouden voor een normaal, persoonlijk en privégebruik. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe.

In geval van overbelasting van het netwerk, fraude (zoals commercieel gebruik van het contract, in het bijzonder voor call center of simbox doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een contract voor vaste- en/of mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik van de gsm als babyfoon), behoudt Telenet zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig
geachte maatregelen te treffen.

Je gebruik zal, bijvoorbeeld, niet als normaal aanzien worden in volgende gevallen (per vaste lijn of per simkaart): – je belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week; – je belt regelmatig meer dan 2 uur ononderbroken en/of door middel van gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden; – je stuurt meer dan 1.000 sms’en per dag en/of 30.000 sms’en per maand.

De simkaart of vaste lijn mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie). De simkaart mag ook niet gebruikt worden als persoonlijke hotspot (tethering).

Onze winkels

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be