Spring naar de inhoud
Blog > Apple store Gent bestaat niet – wat zijn de alternatieven?

Apple store Gent bestaat niet – wat zijn de alternatieven?

Apple Store Gent

Ben je op zoek naar een Apple Store in Gent? We moeten je helaas teleurstellen. Gent heeft momenteel geen officiële Apple Store. In het verleden waren er geruchten dat Gent de eerste Belgische Apple Store zou krijgen in het oude Postgebouw, zelfs vóór Brussel. Eind 2015 bleek dat deze plannen niet doorgingen en de ruimte andere huurders kreeg..

Maar niet getreurd! Er zijn uitstekende alternatieven voor de officiële Apple Store, namelijk Apple verkooppunten. 

Wat is nu precies het verschil tussen een Apple Store en een Apple Verkooppunt?

Een Apple Store is een officiële winkel van Apple zelf. Hier vind je een Genius Bar voor technische ondersteuning en kun je alle recente Apple producten en accessoires direct uitproberen en kopen. Deze winkels bieden soms exclusieve producten en hebben nieuwe producten vaak als eerste op voorraad.

Een Apple Verkooppunt daarentegen is een erkende verkoper die niet direct door Apple wordt beheerd. Deze winkels moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen om Apple producten te mogen verkopen. 

Apple Store Gent – alternatieven

Voor jouw Apple aankopen in Gent kun je terecht bij Computer Checkpoint, een erkend verkooppunt met twee vestigingen in het Gentse. Hier vind je een breed assortiment aan Apple producten en kun je rekenen op deskundig advies en een uitstekende klantenservice.

Waar kan je terecht?

  1. Apple verkooppunt Oostakker
  2. Apple verkooppunt Sint-Denijs-Westrem

Je kan altijd in onze webshop kijken voor het complete aanbod online.

Krijg je liever informatie van een specialist ter zake? In onze verkooppunten staan we klaar om je te helpen en te adviseren bij aankoop van een Macbook, een Apple Watch, een iPhone of een iPad.

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be