Spring naar de inhoud
Blog > Apple events 2024 – overzicht van elk Apple event die we verwachten

Apple events 2024 – overzicht van elk Apple event die we verwachten

Apple event

2024 belooft een bomvol jaar te worden met niet te missen Apple events. Elk jaar kijkt de Apple-community reikhalzend uit naar deze momenten. Bij elk Apple event worden we verrast met de nieuwste snufjes, technologieën en must-have gadgets.

Waarom zijn deze events zo belangrijk?

Simpel: het is de gelegenheid waarop Apple zijn nieuwste producten onthult. En laten we eerlijk zijn, wie wil nu niet als eerste horen over de nieuwste iPhone of MacBook?

Verwachte Apple events in 2024

Hieronder onze verwachtingen over toekomstige Apple events in 2024:

  • Januari/februari: Een rustige start van het jaar zonder specifieke events tot op heden. De lancering van de Apple Vision Pro vond plaats via een persbericht.
  • Maart/april: We verwachten in maart of april het voorjaarsevent met potentieel nieuwe iPads en MacBooks in de spotlight. Het kan hierbij onder meer gaan om de onthulling van de iPad Pro 2024, de iPad Air 2024, de MacBook Air met M3-chip en nieuwe Apple Magic-accessoires.
  • 7 juni: De datum van het jaarlijkse World Wide Developers Conference (WWDC) ligt al wel vast. We kunnen alvast uitkijken naar updates over iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18 watchOS 11, en nog veel meer. Mogelijk zien we ook de M3 Ultra-chip en nieuwe Mac-modellen.
  • September: September is bijna elk jaar de iPhone-maand bij uitstek. We kijken hierbij uit naar de iPhone 16 serie en nieuwe Apple Watch modellen.
  • Oktober: Mogelijks kunnen we nog een afsluitend event in oktober verwachten. Omdat er nog veel producten op de planning staan die nog aangekondigd moeten worden, achten we de kans groot. We verwachten onder meer speciale aandacht voor de nieuwe iPad mini, de nieuwe Mac mini en Apple TV 4K.

Wat kan je verwachten van een Apple event?

Deze events zijn niet zomaar bijeenkomsten. Ze zijn het hart van Apple’s innovatie. Van het onthullen van de nieuwste iPhone tot aan de introductie van baanbrekende technologieën zoals visionOS; elk event is een showcase van wat Apple te bieden heeft. 

Kun je niet wachten op een officieel event?

Bij Computer Checkpoint begrijpen we dat helemaal. Daarom hoef je niet te wachten tot het volgende grote Apple event om de nieuwste Apple producten in handen te krijgen. In onze winkels vind je altijd het laatste van het laatste op Apple-gebied. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste iPhone, een MacBook met de nieuwste chip, of de meest recente iPad, bij Computer Checkpoint staan we klaar om je Apple-dromen waar te maken. Kom langs en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en onze deskundige service. 

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be