Spring naar de inhoud
Blog > Hoeveel kost een CV ketel onderhoud?

Hoeveel kost een CV ketel onderhoud?

Hoeveel kost onderhoud CV ketel

Een CV-ketel is echt onmisbaar in jouw verwarmingssysteem thuis. Het zorgt ervoor dat het water heerlijk warm wordt en door jouw hele huis stroomt en jouw radiatoren aangenaam warm zijn. Maar wat kost zo’n onderhoud nu precies?

CV ketel onderhoud prijs

De prijs voor een onderhoud kan enorm variëren en oplopen tot wel € 250 per onderhoudsbeurt.

Bij Computer Checkpoint begrijpen we het belang van betrouwbaar CV-ketel onderhoud. Al vanaf 7 euro per maand kun je dankzij onze partner Eneco bij ons terecht voor een onderhoudsplan . Zo houd je jouw CV-ketel in topconditie zonder dat dit een grote impact heeft op jouw budget. Dankzij ons onderhoudscontract mis je nooit meer een onderhoudsmoment.

Waarom is een onderhoud zo belangrijk?

Onderhoud van jouw CV-ketel is essentieel om ervoor te zorgen dat het systeem efficiënt blijft werken en om problemen in een vroeg stadium te identificeren en op te lossen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je de levensduur van je ketel verlengen en ervoor zorgen dat hij veilig blijft werken. Een regelmatig onderhoud kan ook tot wel 10% minder verbruiken omdat een goed onderhouden ketel efficiënter werkt. Daarnaast kan een slecht onderhouden ketel gevaarlijk zijn, omdat er een risico is op gaslekken of koolmonoxidevergiftiging.

Welke aspecten zijn inbegrepen in het onderhoudsplan?

Het onderhoudsplan omvat een veiligheidscontrole en rendementsmeting, het reinigen en afregelen van je ketel, het verstrekken van de wettelijke attesten, de verplaatsingskosten, werkuren en kleine onderhoudsmaterialen.

24/7 hersteldienst

Onze partner heeft meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud, herstellingen en bijstand aan huis. Bovenop het onderhoudsplan kun je rekenen op onze 24/7 hersteldienst. Of het nu gaat om dringende of minder dringende herstellingen, wij staan altijd voor je klaar. Contacteer één van onze winkels voor meer informatie over onderhoudsbeurten aan jouw gasketel.

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be