Spring naar de inhoud
Blog > Telenet GSM kopen – ontdek alle voordelen

Telenet GSM kopen – ontdek alle voordelen

Telenet GSM kopen

Ben je klant bij Telenet en op zoek naar een nieuwe GSM? Goed nieuws! Via Telenet zijn er tal van voordelen bij het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Ontdek hieronder waarom een GSM kopen bij Telenet een slimme zet is. 

Wat zijn de voordelen van een smartphone kopen bij Telenet?

Wil je een Telenet GSM kopen? Bij Telenet profiteer je van een aantal unieke voordelen: 

  • Exclusieve kortingen: Als Telenet-klant krijg je toegang tot straffe kortingen op de nieuwste smartphones. De prijs met korting wordt omschreven als ‘Telenet Klantenprijs’. 
  • Ruim assortiment: Telenet biedt tal van merken en smartphones aan; van de laatste iPhone tot de nieuwste Samsung modellen en andere populaire merken. 
  • Eenvoudig: Bestel jouw GSM online of bezoek een kwalitatieve Telenet-winkel. In een Telenet winkel kan je jouw nieuwe toestel meteen ontvangen. Wanneer je jouw nieuwe toestel online koopt, kan deze snel geleverd worden bij jouw thuis of in een winkel naar keuze. 
  • Unieke korting: Telenet-klanten krijgen mogelijks naast de klantenprijs ook extra individuele kortingen die exclusief voor langdurige en trouwe klanten van toepassing zijn.  
  • Gratis advies op maat: In de Telenet verkooppunten staan experts klaar om je gratis te helpen in jouw zoektocht naar een nieuw toestel.  

Kan je een smartphone kopen op afbetaling?

Het is mogelijk om via Telenet een smartphone te kopen op afbetaling. Meer informatie hierover kan je terugvinden in ons artikel over het aankopen van een Telenet GSM op afbetaling.  

Zijn er voorwaarden van toepassing om beroep te doen op de Telenet Klantenprijs?

Om gebruik te maken van de Telenet kortingen moet je klant zijn bij Telenet, waarbij het aanbod geldt voor diegenen die één of meerdere diensten afnemen, zoals internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie. Als je alleen een mobiel abonnement hebt, is het belangrijk dat je al minstens twee maanden verbonden bent met Telenet om in aanmerking te komen voor de smartphone kortingen.  

Wat betreft het aantal toestellen dat je met korting kunt aanschaffen, stelt Telenet een limiet van maximaal vijf toestellen binnen een periode van twaalf maanden. Maar geen zorgen, je hebt altijd de optie om meer toestellen aan te schaffen zonder korting, waarbij jij zelf beslist wanneer en of je de korting wilt gebruiken.  

Hoe kun je een Telenet GSM kopen?

Een Telenet GSM kopen is eenvoudig. Je kunt: 

  • Online shoppen via de Telenet-website, waar je het aanbod kunt vergelijken en online kunt bestellen. 
  • Een bezoek brengen aan een van de Telenet-winkels voor persoonlijk advies en een GSM ter plekke kopen. 

Is het aangeraden om een bezoek te brengen aan een officieel Telenet verkooppunt?

Zeker weten! Een bezoek aan één van de winkels van Computer Checkpoint is absoluut aan te raden. Hier krijg je niet alleen een uitgebreid advies bij de aankoop van jouw Telenet GSM, maar ook de kans om verschillende modellen van dichtbij te bekijken en te vergelijken. Daarbovenop kunnen wij ook informatie over jouw unieke kortingen delen en de mogelijkheden van gespreide betaling bekijken. Onze experts staan klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om de beste keuze te maken.  

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be