Spring naar de inhoud
Blog > Computer Checkpoint kaapt 2 Telenet-awards weg!

Computer Checkpoint kaapt 2 Telenet-awards weg!

Computer Checkpoint Telenet Award

Telenet Business Partner Awards 2018

Best Retailer 2018 met 4 winkelpunten of meer

Op 3 april 2019 werd Computer uitgenodigd op het jaarlijkse Telenet Partner Award event. Tijdens dit event wordt zowel vooruit gekeken naar de toekomstige B2B diensten en producten, als ook wordt er terug geblikt naar de prestaties van alle Telenet Business Partners gedurende het afgelopen jaar.

En the winner is….Computer Checkpoint mag zich de gelukkige eigenaar noemen van de award voor ‘Best Retailer 2018‘ met meer dan 4 winkelpunten.

Best Voice & Mobile Partner 2018

Nog maar net terug op onze stoel aangekomen, bekomend van onze eerste award, galmde alweer ‘Computer Checkpoint’ uit de boxen. Jawel, ook de award voor ‘Best Voice & Mobile Partner 2018‘ heeft Computer Checkpoint in de wacht gesleept!

2e plaats Best Internet Retailer 2018

In totaal waren er 3 Awards te winnen die avond, waarvan we er 2 mee naar kantoor hebben mogen nemen en voor de 3e categorie namelijk ‘Best Internet Retailer 2018’ behaalde we een zeer mooie tweede plaats.

Dank jullie wel!
Deze geweldige prestatie konden we enkel bereiken dankzij enerzijds ons professioneel en gedreven team, en anderzijds dankzij het vertrouwen van al onze B2B klanten, van éénmanzaak tot KMO-ondernemer.
We kunnen jullie nu al bevestigen dat Computer Checkpoint van plan is om in 2019 en de komende jaren op hetzelfde elan verder te gaan en er te staan met raad en daad voor jullie, onze professionele klanten.

We nodigen je graag uit in onze winkels in Aartselaar, Eeklo, Lokeren, Oostakker & Sint-Denijs-Westrem en Wetteren.