Spring naar de inhoud

Mobiele telefonie

Bij Telenet Business zit je als ondernemer serieus goed voor je mobiele telefonie. Geniet van het strafste aanbod van de markt en alle voordelen van Telenet dankzij King BusinessKing Business SupersizeKong Business en Kong Business Unlimited voor mobiele telefonie. Mobiel surfen via je smartphone doe je dan ook 10 keer sneller dan jouw collega ondernemers dankzij het strafste 4G netwerk van België. Met 4G gaat alles supersnel, naar alle nummers, vaste en mobiel.
Behoud gratis uw huidg gsm-nummer bij overstap van een nadere provider naar Telenet.

Belt u veel internationaal? Dan raden wij u King Business International en Kong Business International aan.

Voor België en Europa

King Business

€10,38/maand
Excl. btw

200 belminuten

Onbeperkt* sms’en

1 GB mobiel internet

King Business Supersize

€21,75/maand
Excl. btw

Onbeperkt* belminuten

Onbeperkt* sms’en

7,5 GB mobiel internet

Kong Business

€32,64/maand
Excl. btw

Onbeperkt* belminuten

Onbeperkt* sms’en

15 GB mobiel internet

Kong Business Unlimited

€38,08/maand
Excl. btw

Onbeperkt* belminuten

Onbeperkt* sms’en

Onbeperkt* mobiel internet

Internationaal

King Business International

€48,97/maand
Excl. btw

Onbeperkt* bellen

Onbeperkt* sms’en

20 GB mobiel internet

Kong Business International

€65,30/maand
Excl. btw

Onbeperkt + 800 min.
bellen naar/in 24 landen buiten Europa**

Onbeperkt + 800 sms’en
naar/in 24 landen buiten Europa**

20 GB + 2 GB mobiel internet
in 24 landen buiten Europa**

*In België & binnen de EU (Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland,Frankrijk (incl. Saint-Martin, Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren & Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Canarische eilanden, Tsjechië, Vaticaan, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden) gaan uw gebruikte belminuten gewoon van uw bundel. Voor bellen vanuit België naar een EU-land blijven dezelfde internationale tarieven geldig.
**Geldig naar/in België + Jersey, Monaco en Zwitserland

Het strafste 4G bereik

Het mobiele netwerk van Telenet behoort tot één van de beste in België. Je kan in bijna heel België genieten van 4G, zo download, chat en surf je tot 10x sneller in vergelijking met 3G.
Met 4G kan je dan ook gemakkelijk:

  • realtime videochatten
  • gamen tegen dezelfde snelheid als op je computer
  • surfen tegen een ongeziene snelheid. Je wacht niet meer tot een pagina geladen is
  • genieten van een buitengewone video- en muziekkwaliteit

Verbruikt u meer?

Onbeperkte mobiele data is inbegrepen in Kong Business Unlimited. Verbruik je een bepaalde maand toch meer dan je gekozen pakket, dan betaal je buiten je abonnement:

  • Verbruik in België: vanaf je een volume van 40 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
  • Verbruik in de rest van EU-zone: eens het verbruik een volume van 26 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0060 euro (excl. btw) per MB.

Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod vaste en/of mobiele
telefonie.

Om je optimale gebruiksvoorwaarden te kunnen garanderen, zijn de onbeperkte aanbiedingen van Telenet exclusief voorbehouden voor een normaal, persoonlijk en privégebruik. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe.

In geval van overbelasting van het netwerk, fraude (zoals commercieel gebruik van het contract, in het bijzonder voor call center of simbox doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een contract voor vaste- en/of mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik van de gsm als babyfoon), behoudt Telenet zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen.

Je gebruik zal, bijvoorbeeld, niet als normaal aanzien worden in volgende gevallen (per vaste lijn of per simkaart):

  • Je belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week;
  • Je belt regelmatig meer dan 2 uur ononderbroken en/of door middel van gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden;
  • Je stuurt meer dan 1.000 sms’en per dag en/of 30.000 sms’en per maand.

De simkaart of vaste lijn mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).