Spring naar de inhoud

Mobiel internet

Wil je nog meer mobiel internet? Wil je altijd en overal met je tablet en laptop kunnen surfen?
Dan is BASE mobile internet jouw ding!

Waarom BASE Business Mobiel internet?

  • Surf overal in België
  • Profiteer van een ultrasnelle verbinding dankzij 4G van BASE
  • Eén eenvoudige en duidelijke factuur voor al uw BASE abonnementen

PRO Internet
Anywhere

€ 8 / maand Excl. btw

2 GB mobiel internet in België

PRO Internet
Anywhere 12

€ 12* / maand Excl. btw

4 GB mobiel internet in België

PRO Internet
Anywhere 20

€ 20 / maand Excl. btw

8 GB mobiel internet in België

PRO Internet
Anywhere 28

€ 28 / maand Excl. btw

12 GB mobiel internet in België

Het dataverkeer boven dit volume wordt per KB gefactureerd aan € 0,025/MB.

De tarieven zijn exclusief btw, zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba, zijn voorbehouden aan professionelen met btw-nummer en vrije beroepen, en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik, speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. U kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal u worden aangerekend bovenop uw eventuele tegoed en/of bundels. U betaalt per seconde na de eerste minuut.

Het bedrag van je geactiveerde optie wordt van je beltegoed afgetrokken. Je optie is 30 dagen geldig of tot je de inbegrepen MB’s hebt opgebruikt.Heb je de MB’s van je optie opgebruikt? Je kan deze opties zo vaak je wil opnieuw activeren.

Alle BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group bvba, zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik, en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik, speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. Je kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal worden aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Na de eerste minuut betaal je per seconde.
De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.