Spring naar de inhoud

Maak hier je afspraak voor een installatie of herstelling bij je thuis

Hoe maak je een afspraak voor de herstelling of upgrade van je smartphone, tablet, laptop of computer?

Voor alle herstellingen en upgrades van Apple- en Mac-toestellen en smartphones van Samsung en Huawei doe je een beroep op iLabo Computer Checkpoint. Heb je een herstelling of upgrade nodig van smartphones, tablets, laptops en computers van andere merken? Dan zit je goed bij ons Herstelcenter!

Hoe werkt het?

  • Omschrijf je vraag of het defect aan je toestel zo volledig mogelijk.
  • Op basis van die informatie schatten onze technici in welke herstelling of installatie nodig is. Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
  • Hebben we meer informatie nodig, of willen onze technici het toestel van dichtbij zien? Dan word je uitgenodigd om langs te komen in een Computer Checkpoint in je buurt.

Wil je computerhulp aan huis aanvragen? Ook daarvoor kan je een afspraak aanvragen. Stuur ons een bericht en we prikken een datum die voor jou past.

Wil je eerst een offerte voor je herstelling of installatie?

Heb je graag eerst een inschatting van de kostprijs van je herstelling, upgrade of installatie? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kan door het formulier in te vullen.

Vertel ons zo duidelijk mogelijk welk probleem je ondervindt met je toestel. Op basis van die informatie geven onze technici een inschatting van de kostprijs.

Hebben onze medewerkers meer informatie nodig of is het noodzakelijk om het toestel van dichtbij te zien om een juiste analyse te maken van het probleem? Dan word je uitgenodigd om een afspraak te maken in een Computer Checkpoint in je buurt.

Heb je nog vragen over de herstellingen van ons Herstelcenter?

Zit je met vragen over je toestel? Weet je niet of we het defect aan je smartphone, tablet, laptop of computer kunnen oplossen? Twijfel je wat de beste oplossing voor je toestel is? Heb je advies nodig over andere types of andere toestellen? We lichten onze expertise graag toe zodat alles duidelijk is.

Onze winkels

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be