Spring naar de inhoud
Blog > Laptop kopen met ecocheques

Laptop kopen met ecocheques

laptop kopen met ecocheques

Veel mensen weten niet goed hoe ze hun ecocheques het best kunnen gebruiken. Bij Computer Checkpoint hebben we misschien wel dé oplossing in huis: je kan een laptop kopen met ecocheques, zelfs refurbished MacBooks! 

Wat zijn refurbished laptops precies?

Refurbished laptops zijn eerder gebruikte laptops die een grondige opknapbeurt hebben ondergaan. Dit betekent dat ze volledig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt zijn. Op deze manier functioneren zij weer zo goed als nieuw en geniet je van een hoogwaardige laptop tegen een veel lagere prijs. 

Waarom is het toegestaan om een refurbished MacBook met ecocheques te kopen?

Een laptop aankopen met ecocheques is toegestaan omdat deze laptops een tweede leven krijgen. Hierdoor gaat het om een milieuvriendelijke keuze, wat de overheid steunt door de betaling middels ecocheques hiervoor toe te staan. 

Voordelen MacBook kopen met ecocheques

Er zijn verschillende voordelen aan de aankoop van een refurbished MacBook: 

  • MacBooks gaan zoals andere Apple-producten lang mee omdat ze met kwalitatief hoogwaardige onderdelen zijn geproduceerd. 
  • Als je een refurbished MacBook aankoopt, zorg je voor een tweede leven van deze laptop waardoor deze laptop niet op de afvalberg belandt. Het is dus een zeer duurzame en milieuvriendelijke optie. 
  • Een refurbished MacBook is vaak veel goedkoper in vergelijking met de originele vraagprijs. 
  • Bij de aankoop van refurbished MacBooks krijg je ook een garantie, waardoor het risico voor de koper beperkt is. 

Waarom kiezen voor een refurbished MacBook bij Computer Checkpoint?

Bij Computer Checkpoint zorgen we ervoor dat elk toestel grondig getest wordt en, indien nodig, gerepareerd met originele kwaliteitsonderdelen. Dit resulteert in een laptop die bijna niet van nieuw te onderscheiden is. 

Daarnaast bieden we 2 jaar garantie voor particulieren en 1 jaar garantie voor zakelijke klanten aan. Dit geeft je extra zekerheid dat je een betrouwbaar product aanschaft.  

Door te kiezen voor een refurbished MacBook verminder je de vraag naar nieuwe producten en draag je bij aan het milieu: je helpt met jouw aankoop dus ook de hoeveelheid elektronisch afval te verminderen en de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. 

Is het aan te raden om een MacBook te kopen bij Computer Checkpoint?

Zeker weten! Bij Computer Checkpoint ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve refurbished MacBooks die je met ecocheques kunt kopen. 

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact op met Computer Checkpoint via ons gratis telefoonnummer 0800 40 501 of kom langs in een van onze winkels.  

Veelgestelde vragen over een laptop kopen met ecocheques

Is het ook mogelijk om mijn laptop te laten herstellen met ecocheques?

Je kan jouw ecocheques ook gebruiken om jouw laptop te laten herstellen. 

Bij Computer Checkpoint geloven we dat alle producten en toestellen de nodige aandacht en zorg verdienen. We hebben dan ook een zeer ervaren herstel- en servicecenter voor smartphones, tablets, laptops en computers.  

Kan ik meerdere refurbished MacBooks bij Computer Checkpoint met ecocheques kopen?

Ja, bij Computer Checkpoint kun je meerdere refurbished producten betalen met ecocheques. Onze medewerkers geven je graag advies over het optimale gebruik van je ecocheques. De keuze hangt af van het aantal beschikbare exemplaren. 

Accepteren jullie zowel papieren als elektronische ecocheques?

Bij Computer Checkpoint accepteren we het gebruik van een ecocheque kaart van Pluxee, Sodexo, Edenred en Monizze. Helaas zijn papieren ecocheques sinds 1 januari 2024 vervallen. We kunnen dan ook enkel digitale ecocheques aanvaarden in onze winkels.  

Kan een aankoop met ecocheques ook online verricht worden?

Bij Computer Checkpoint kan je momenteel enkel met ecocheques betalen in een van onze winkels. 

Kan ik naast MacBooks ook andere producten kopen met ecocheques bij Computer Checkpoint?

Ja, naast refurbished MacBooks kun je bij Computer Checkpoint ook andere (Apple) producten betalen met ecocheques.  

Ontdek de voordelen van een duurzame aankoop bij Computer Checkpoint en zet je ecocheques slim in – kom langs of contacteer een van onze winkels! 

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be