Spring naar de inhoud
Blog > Top 5: beste GSM voor senioren 

Top 5: beste GSM voor senioren 

GSM voor senioren

Bij Computer Checkpoint zijn we onlangs gestart met het geven van workshops aan senioren over het gebruik van smartphones en GSM’s. Tijdens deze sessies krijgen we vaak de vraag: “Welke GSM is nu het beste voor senioren?”. Senioren hebben specifieke behoeften en wensen als het gaat om mobiele telefoons. Bij Computer Checkpoint helpen we je graag verder met de beste keuzes.  

Zijn er speciale GSM’s voor senioren?

Senioren hebben vaak moeite met kleine toetsen en ingewikkelde menu’s. Daarom is het belangrijk om een GSM te kiezen die gebruiksvriendelijk is. Grote toetsen, een helder scherm en eenvoudige bediening zijn vaak cruciaal.  

Naast specifieke GSM’s voor senioren, is het ook mogelijk om een meer gebruikelijke smartphone zoals een iPhone zo in te stellen waardoor deze veel gebruiksvriendelijker wordt. In één van onze winkels kunnen we hierover verder adviseren. 

Waarom een senioren GSM kiezen?

Een senioren GSM biedt niet alleen gebruiksgemak, maar vaak ook extra functies zoals een noodknop en extra luid volume. Deze functies geven zowel de gebruiker als de familie een gerust gevoel. Bij Computer Checkpoint ben je altijd aan het juiste adres voor GSM’s voor senioren. Hieronder vind je onze top 5 beste keuzes. 

Top 5 senioren GSM’s

Doro 2404 Clamshell GSM zwart

De Doro 2404 is een ideale GSM voor senioren. Dit toestel heeft grote, verlichte toetsen en een helder scherm, wat het makkelijk maakt om te bellen en berichten te sturen. De clamshell-design zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt opnemen en ophangen. Bovendien beschikt de Doro 2404 over een SOS-knop, waardoor je in geval van nood snel hulp kunt inroepen. Dit model is gebruiksvriendelijk en biedt de nodige veiligheid voor senioren.

Senioren GSM

Bekijk de telefoon hier

Prijs: €69,99*

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van aankoop en eventuele promoties of aanbiedingen. 

Energizer 4G Bar Rugged Smart Feature Phone (Zwart)

De Energizer 4G Bar Rugged is perfect voor senioren die een robuuste en duurzame GSM zoeken. Het toestel heeft grote toetsen en een duidelijk scherm. Met de 4G-ondersteuning kan je snel internetten en berichten versturen. De lange batterijduur zorgt ervoor dat je niet vaak hoeft op te laden. Deze GSM is ideaal voor senioren die vaak onderweg zijn en een betrouwbare telefoon nodig hebben. 

Energizer GSM voor senioren

Bekijk de telefoon hier

Prijs: € 99,99* 

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van aankoop en eventuele promoties of aanbiedingen.

Doro 1381 (rood/zwart)

De Doro 1381 is een eenvoudige, maar effectieve GSM voor senioren. Het toestel heeft grote, verlichte toetsen en een duidelijk leesbaar scherm. Het gebruiksvriendelijke menu maakt het makkelijk om door de functies te navigeren. De noodknop op de achterkant van het toestel zorgt ervoor dat je in geval van nood snel hulp kunt inroepen. Dit model is een goede keuze voor senioren die een betrouwbare en eenvoudige GSM willen. 

Grote toetsen GSM - Doro 1381

Bekijk de telefoon hier

Prijs: € 64,99*

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van aankoop en eventuele promoties of aanbiedingen. 

Energizer E282SC 4G Smart Klaptelefoon (Zwart)

De Energizer E282SC is een stijlvolle klaptelefoon met 4G-ondersteuning. Het toestel heeft een groot scherm en comfortabele toetsen, wat het gebruiksgemak verhoogt. De lange batterijduur en robuuste bouw maken dit toestel bijzonder geschikt voor senioren. De klaptelefoon-design beschermt het scherm wanneer het toestel niet in gebruik is. Dit model biedt een goede balans tussen stijl en functionaliteit. 

Mobiele telefoon - smartphone senioren

Bekijk de telefoon hier 

Prijs: € 64,99*

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van aankoop en eventuele promoties of aanbiedingen. 

Doro 5516 Zwart

De Doro 5516 is een gebruiksvriendelijke GSM met een duidelijk display en grote toetsen. Dit toestel biedt eenvoudige toegang tot de belangrijkste functies en heeft een ingebouwde camera voor het maken van foto’s. De Doro 5516 beschikt ook over een noodknop en extra luide beltonen, waardoor je geen oproep mist. Dit toestel is ideaal voor senioren die een betrouwbare en makkelijk te bedienen GSM zoeken. 

Klassieke mobiele telefoon voor ouderen

Bekijk de telefoon hier 

Prijs: € 69,99*

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum van aankoop en eventuele promoties of aanbiedingen. 

Veelgestelde vragen over het kopen van een GSM voor senioren

Kan ik alle GSM’s voor senioren bij Computer Checkpoint kopen?

Bij Computer Checkpoint hebben we een breed assortiment aan toestellen die speciaal ontworpen zijn voor senioren. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze winkels om het toestel te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. 

Hoe kan ik online betalen voor een senioren GSM?

Het proces is eenvoudig. Voeg de gewenste GSM toe aan je winkelmandje en ga naar de betaalpagina. Kies daar voor de gewenste betaalmethode. Mocht je hulp nodig hebben, dan staat ons team altijd klaar om je te assisteren bij je aankoop. 

Kan ik naast GSM’s voor senioren ook andere producten kopen bij Computer Checkpoint?

Ja, naast GSM’s voor senioren kan je ook andere producten kopen bij Computer Checkpoint. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een iPhone zo in te stellen dat ze extra gebruiksvriendelijk worden. Bekijk onze website of bezoek één van onze winkels voor een volledig overzicht van de producten die we aanbieden. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste producten. 

Wat zijn de voordelen van een GSM speciaal voor senioren?

Een GSM speciaal voor senioren biedt veel voordelen zoals grote toetsen, duidelijke lettertypes en een eenvoudig menu. Daarnaast beschikken veel toestellen over extra luide beltonen en noodknoppen voor extra veiligheid. Deze functies maken het gebruik van de GSM makkelijker en veiliger voor senioren. 

Bij Computer Checkpoint helpen we je graag verder met het vinden van de perfecte GSM voor senioren. Bel ons op 0800 40 501 voor meer informatie of kom langs in onze winkel. We kijken ernaar uit om je te helpen! 

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be