Spring naar de inhoud
Blog > Computer Checkpoint helpt Wolf Oil Corporation met supersnel en betrouwbaar internet

Computer Checkpoint helpt Wolf Oil Corporation met supersnel en betrouwbaar internet

Wolf Oil Corporation stoeft over de samenwerking met Computer Checkpoint in een case van Telenet. Daar zijn we best trots op. Onze klanten helpen met een persoonlijke service die perfect beantwoordt aan hun wensen, daar streven we bij Computer Checkpoint immers elke dag naar. Lees hier hoe we Wolf Oil Corporation op rolletjes laten lopen. 

Corporate Fibernet van Telenet Business

Wolf Oil Corporation is al jaar en dag klant bij Computer Checkpoint. Voor herstellingen van hun iPhones rekenen alle medewerkers van het bedrijf op ons Herstel- en Servicecenter.

Toen Wolf Oil Corporation bij ons kwam aankloppen voor advies over een betrouwbare internetverbinding voor hun bedrijf, hebben we samen gezocht naar de beste oplossing. Een krachtige internetverbinding waar netwerkstoringen hun werk niet onderbreken, dat hadden ze nodig.

We vergeleken alle internetpakketten van Telenet Business met elkaar, en al snel werd duidelijk dat Corporate Fibernet alle opties biedt om het bedrijf gesmeerd te laten lopen. Persoonlijke service en een vaste professionele adviseur? Die krijgen ze erbij dankzij het partnership met Computer Checkpoint.

Ook op zoek naar de ideale oplossingen voor telecom, internet, IT en energie voor je bedrijf? Kom langs in een Computer Checkpoint-winkel in je buurt of neem een kijkje bij ‘Computer Checkpoint voor bedrijven’.

Benieuwd wat Wolf Oil Corporation vertelt over de samenwerking met Computer Checkpoint? Het onderstaande artikel verscheen op de website van Telenet Business. Het originele artikel vind je hier terug.


Met straf internet loopt het gesmeerd bij Wolf Oil Corporation

Smeren, smeren, smeren: bij Wolf Oil Corporation weten ze er alles van. Dankzij hun overstap naar Telenet Business en samenwerking met partner Computer Checkpoint loopt het er dan ook op rolletjes. Ondanks de corona-crisis ligt het werk niet stil, integendeel. Gelukkig is Wolf Oil Corporation er helemaal klaar voor! 

Fans van de autosportindustrie kennen de naam Wolf Lubricants ongetwijfeld. Als sponsor duikt hij regelmatig langs het rallyparcours op. Wolf is één van de huismerken van Wolf Oil Corporation, dat motorolie produceert voor auto’s maar ook voor rallywagens, boten, vliegtuigen en andere machines.

Op de Wolf Oil Corporation-site in Hemiksem heerst bedrijvigheid. De productie draait op volle toeren, in het labo worden stalen genomen voor kwaliteitscontrole, en in het kantoor werken enkele medewerkers aan hun bureau. Hun collega’s zijn thuis aan de slag. De corona-crisis heeft Wolf Oil Corporation niet klein gekregen. “In het begin van de crisis sloten veel van onze verdelers tijdelijk, waardoor de afname van onze smeermiddelen tot een minimum werd herleid”, vertelt Kevin Young van Wolf Oil Corporation. “Maar sinds eind juni is het weer een drukte van jewelste. Alle garages zijn terug geopend, verdelers nemen opnieuw volop onze producten af.”

 

Online meetings met 95 landen

Wolf Oil Corporation werkt samen met verantwoordelijken in 95 landen. “Vroeger kwamen die naar ons hoofdkantoor, maar tegenwoordig zorgen we dat er zo min mogelijk mensen in het kantoor een vergadering opzetten en de rest gebeurt online.” In het digitaal werken voelen ze zich volledig thuis. Zo organiseert Wolf Oil Corporation binnenkort een digitaal evenement voor hun distributeurs, in 8 talen, met online workshops. “Dat organiseren we vanop ons kantoor,” legt Kevin uit. “Een stabiele en krachtige internetverbinding is absoluut onmisbaar. Sinds corona nog meer dan vroeger.”

 

Stabiel en betrouwbaar

Dat betrouwbare internet was er niet altijd. “Toen ik hier in 2015 als IT-verantwoordelijke begon, had Wolf Oil Corporation een niet-zo-stabiele internetverbinding. Dat konden we ons niet permitteren. Daarom heb ik mijn licht opgestoken bij Computer Checkpoint en dat bleek een schot in de roos te zijn.”

“Wij deden al jarenlang de reparaties van de iPhones van Wolf Oil Corporation-werknemers”, vertelt David De Meyer van Computer Checkpoint. “Van het één kwam het ander: Kevin riep onze hulp in voor een internetoplossing. Wij hebben hem Corporate Fibernet van Telenet Business aangeraden. Zo hebben ze stabiel internet zonder limiet, voldoende bandbreedte, 8 IP-adressen en een betere SLA. En als er toch eens iets mis zou lopen, dan kunnen ze rekenen op 24/7support.”

UITDAGINGEN

  • Netwerkstoringen
  • Geen stabiel internet

OPLOSSINGEN

  • Corporate Fibernet-abonnement
  • Stabiel internet
  • Persoonlijke service van Telenet Business-partner

VOORDELEN

  • Stabiel internet dat meegroeit met de zaak
  • Krachtige verbinding
  • Direct hulp bij problemen

Telenet Business als partner

Computer Checkpoint en Wolf Oil Corporation werken al jarenlang samen. “We hebben hun noden bekeken en Corporate Fibernet van Telenet Business bleek de beste oplossing voor Wolf Oil Corporation. Zo profiteren ze van ongelimiteerd stabiel internet voor het hele bedrijf.”

“Computer Checkpoint heeft mij geweldig geholpen” zegt Kevin Young van Wolf Oil Corporation. “Zij hebben een brede kennis, leveren snelle service en goede reparaties. David is altijd mijn vaste contactpersoon geweest. Die persoonlijke service waardeer ik enorm. En supersnel en stabiel internet is exact wat wij nodig hadden.”

Benieuwd hoe Computer Checkpoint ook jouw bedrijf op rolletjes kan laten lopen?

Kom gerust eens langs bij een Computer Checkpoint in je buurt. Onze specialisten helpen je met plezier verder in onze winkels in   Sint-Denijs-Westrem,  Oostakker,  Aartselaar,  Eeklo,  Lokeren , Sint-Niklaas en  Wetteren.

Of surf naar ‘Computer Checkpoint voor bedrijven’.

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be