Spring naar de inhoud
Blog > Blue Sky Computing fungeert vanaf heden onder de vleugels van Computer Checkpoint

Blue Sky Computing fungeert vanaf heden onder de vleugels van Computer Checkpoint

Blue Sky Computing

Blue Sky Computing, een gevestigde naam in Sint-Niklaas met meer dan 25 jaar ervaring in Telenet-diensten, IT-ondersteuning en computerreparatie, werd eind 2023 overgenomen door Computer Checkpoint. Deze strategische zet versterkt niet alleen de positie van Computer Checkpoint in de regio, maar symboliseert ook een naadloze samensmelting van twee bedrijven die dezelfde waarden en klantgerichtheid delen.

Bereikbaarheid van Blue Sky Computing

Voor bestaande en nieuwe klanten van Blue Sky Computing blijft de bereikbaarheid ongewijzigd. De locatie blijft onveranderd en één van de grote voordelen. Blue Sky Computing is makkelijk te bereiken en beschikt over een grote parking.

Blue Sky Computing contactgegevens

Waarom deze overname?

De overname van Blue Sky Computing door Computer Checkpoint is een logische stap gezien de overlappende expertise en servicegebieden van beide bedrijven. Blue Sky Computing staat net als Computer Checkpoint bekend om zijn deskundige diensten, hoogwaardige dienstverlening en klantgerichte benadering.

Zijn er veranderingen voor klanten?

De overname brengt positieve veranderingen voor de klanten van Blue Sky Computing. Als onderdeel van Computer Checkpoint zal het team van Blue Sky nu kunnen profiteren van een grotere organisatiestructuur, wat leidt tot een nog betere klantenondersteuning. Dit alles terwijl hun expertise op gebied van IT en hardware behouden blijft.

Bovendien wordt de winkel in Sint-Niklaas in de nabije toekomst ook een Eneco Center waardoor klanten ook terecht kunnen voor al hun vragen en diensten rond energie.

 

Yowendy van Acker is een enthousiaste technologiekenner met een scherp inzicht in computer- en digitale trends. Het is haar ambitie om complexe technologie begrijpelijk te maken voor elke lezer. Op deze manier zijn de artikelen van Yowendy een bron van praktisch advies en inzichten.

Advies ontvangen? Contacteer een winkel in jouw buurt.

Sinds de oprichting van Computer Checkpoint zo’n 33 jaar geleden, zijn er al heel wat filialen bijgekomen. Momenteel heeft Computer Checkpoint 7 winkels verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Zo is er altijd wel een Computer Checkpoint in jouw buurt. Kies je gewenste winkel en bekijk voor welke diensten je daar terecht kan. Maak je keuze uit IT, Telecom, Energie of Robotica

Aartselaar

Boomsesteenweg 48
2630 Aartselaar

03/877 39 00
aartselaar@eccp.be

Eeklo

Stationsstraat 8
9900 Eeklo

09/378 16 44
eeklo@eccp.be

Lokeren

Tweebruggenstraat 2B
9160 Lokeren

09/339 00 93
lokeren@eccp.be

Oostakker

Antwerpsesteenweg 1066A
9041 Oostakker

09/228 28 24
gent@eccp.be

Sint-Denijs-Westrem

Kortrijksesteenweg 1090
9051 Sint-Denijs-Westrem

09/329 32 31
gent2@eccp.be

Sint-Niklaas

Heidebaan 90 b2
9100 Sint-Niklaas

03/766 31 06
sintniklaas@eccp.be

Wetteren

Jozef Buyssestraat 3a
9230 Wetteren

09/369 88 07
wetteren@eccp.be