[SHOPIFY_CART_TITLE]

[SHOPIFY_CART_TOTAL]
[SHOPIFY_CART_CURRENCY]
[SHOPIFY_CART_NOTICE]

Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
X

Inschrijving

Ontvang onze acties in uw mailbox!
Personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen.

Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?

 • Ja, ik wil graag interessante nieuwtjes over Computer Checkpoint ontvangen.
 • Ja, ik wil graag informatie over diensten, producten en promoties ontvangen.

Hoera!

Je bent met succes ingeschreven!

X

Offerte aanvragen

Heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat?
Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Contact gegevens
Toestel gegevens

Met SmartSecure bescherm je jouw GSM, PC of TABLET.

Heb je jouw GSM, tablet, smartphone of computer max. 6 maanden geleden aangekocht? Ook jouw toestel kan nog beschermd worden. Ontdek meer over SmartSecure en bescherm je toestel

Bedankt!

Je offerteaanvraag werd met succes verzonden!
Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

X

Klachten

Aarzel niet om dit formulier in te vullen, onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing.

Factuurnummer
Vestiging
Voornaam * & Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Omschrijving *

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Bedankt!

Je klacht werd met succes ingediend!
Onze medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

x
X

Uw afspraak

Bevestig uw afspraak

Beste ,
U wenst volgende afspraak vast te leggen, gelieve de gegevens te controleren en indien correct, te bevestigen.

Terug
Mijn afspraak bevestigen
X

Navigatie

Als véél méér net genoeg is...

  7 11/2019
   

  4 manieren om te scoren op social media met een dual of triple camera  De wereld van de smartphones staat niet stil. Om de haverklap komen er toestellen op de markt met nieuwe snufjes en functionaliteiten. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld zwaar uitgepakt met dual en triple camera’s. Als je iedereen op social media wilt overtroeven met jouw perfecte kiekjes, lees dan even verder. We geven je 4 redenen om te kiezen voor een smartphone met dual of triple camera. #nofilter!

   

  #themorethebetter
   

  Waarom heb je meer dan 1 cameralens nodig, hoor ik je denken. Wel, als je de mooiste foto’s wilt maken, is het motto: hoe meer camera’s, hoe beter! Een smartphone met dual of triple (of zelfs meer!) camera combineert de beelden van de verschillende camera’s tot 1 perfect geheel. Daar kan je eenzame lensje van je oude smartphone nooit aan tippen.

  Met welke troeven van dual en triple camera maak jij nu de mooiste foto’s? Hier heb je er 4.
   

  Professionele kwaliteit? Check.
   

  Terwijl een professionele fotograaf steeds een hele rugzak meezeult met lenzen, statieven en belichtingsattributen, en nadien nog aan de slag gaat met ingewikkelde software, haal jij gewoon je smartphone uit je broekzak.

  Dankzij een dual of triple camera neem je meerdere foto’s tegelijk, maar telkens met andere instellingen. Je smartphone voegt die dan samen, zonder dat jij nog iets moet doen.

  Zo heb je in geen tijd een prachtige foto, met meer details en levendige kleuren, ook in donkere ruimtes. Kwaliteit van een spiegelreflexcamera dus. Of toch bijna, want het gaat natuurlijk nog steeds om een smartphonecamera.

   

  Bokeh all the way!

   

  Heeft je smartphonecamera soms moeite om op de juiste persoon of het juiste object scherp te stellen? Met meerdere camera’s is dat verleden tijd: de verschillende lenzen zijn beter in staat om de voorgrond van de achtergrond te onderscheiden. Zo kan je bijvoorbeeld ook scherpstellen op je hond die lieflijk ligt te slapen, en de achtergrond wazig maken. Je kent dit trucje misschien ook als het ‘bokeh-effect’. Levert heel leuke foto’s op!
   

  Staat iedereen erop?
   

  Heeft je smartphone ook een groothoeklens? Dan krijg je meer van je omgeving op 1 foto vastgelegd. Handig voor landschaps- of architectuurfotografie, of om al je vrienden in die leuke groepsfoto te krijgen!

  Let in dat laatste geval wel een beetje op. Als al je vrienden uitgelaten staan te drummen om hun beste kant te tonen op de foto, kan je smartphone al eens uit je handen vallen. Met dramatische rampscenario’s tot gevolg. Ken jezelf: met SmartSecure is je smartphone verzekerd tegen valpartijen en waterschade én je krijgt een vervangtoestel volgens beschikbaarheid.

  Heeft het noodlot al toegeslaan? Geen paniek. Onze redders in nood van het iLabo Repair Center kunnen bijna alles herstellen.
   

  Kies je nu beter voor een dual of triple camera?
   

  Voor veel mensen is hun smartphone de enige camera die ze gebruiken. Logisch ook, je hebt hem altijd bij je zodat je je mooiste momenten instant kan vastleggen voor het nageslacht – of je volgers natuurlijk.

  Hoeveel camera’s je smartphone het beste heeft, hangt helemaal van jou af. Met een dual camera kan je al prima indrukwekkende portretfoto’s maken of gedetailleerde landschappen vastleggen. Maar wil je echt all the way gaan en iedereen overdonderen met je professionele fotoskills op elk moment van de dag? Denk dan even terug aan het motto: hoe meer camera’s, hoe beter!

  De nieuwste iPhones hebben bijvoorbeeld een dual (11) of triple camera (11 Pro en 11 Pro Max). Plaats nu je pre-order voor de nieuwe iPhone 11, 11 Pro én 11 Pro Max in een Computer Checkpoint in je buurt.

   

  Vertrouw echter niet alleen maar op al die lenzen. Je hebt zelf ook een beetje inzicht nodig om de beste beelden de spotten. Tips nodig om Instagramwaardige foto’s te maken? Lees even deze 6 tips voor het gebruik van je iPhone-camera.
   

  Raak je er niet aan uit welke smartphone met welke lenzen het meeste geschikt is voor jou? Kom dan naar een Computer Checkpoint in je buurt voor vrijblijvend advies. Zo kan je in een mum van tijd aan de slag met je dual of triple camera!

     

 

 

Ontvang onze acties in uw mailbox!

 

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Nationale feestdag 21/07/2020

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op OLV Hemelvaart 15/08/2020