Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
X

Inschrijving

Ontvang onze acties in uw mailbox!
Personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen.

Hoera!

Je bent met succes ingeschreven!

X

Offerte aanvragen

Heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat?
Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Contact gegevens
Toestel gegevens

Met SmartSecure bescherm je jouw GSM, PC of TABLET.

Heb je jouw GSM, tablet, smartphone of computer max. 6 maanden geleden aangekocht? Ook jouw toestel kan nog beschermd worden. Ontdek meer over SmartSecure en bescherm je toestel

Bedankt!

Je offerteaanvraag werd met succes verzonden!
Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

X

Klachten

Aarzel niet om dit formulier in te vullen, onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing.

Factuurnummer
Vestiging
Voornaam * & Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Omschrijving *

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Bedankt!

Je klacht werd met succes ingediend!
Onze medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

x
X

Uw afspraak

Bevestig uw afspraak

Beste ,
U wenst volgende afspraak vast te leggen, gelieve de gegevens te controleren en indien correct, te bevestigen.

Terug
Mijn afspraak bevestigen
X

Navigatie

Als véél méér net genoeg is

Anna by eni

Anna van Eni dat is uw slimme thermostaat voor thuis. Dankzij Anna verwarmt u voordelig want u verwarmt enkel wanneer het nodig is. Daarnaast is Anna ook heel gemakkelijk in  gebruik voor iedereen, alsook is ze te bedienen met de app van op afstand.

Maak hieronder uw persoonlijke afspraak met onze Eni-adviseur in het Computer Checkpoint filiaal van uw keuze! Neem zeker uw eindafrekeningsfactuur of voorschotfactuur mee naar de afspraak zodat onze energie-coaches u optimaal kunnen begeleiden!

 • Anna voordelig
  Voordelig

  U verwarmt enkel wanneer het nodig is en verbruikt minder.

 • Anna gemakkelijk
  Gemakkelijk

  Na enkele simpele instellingen doet Anna vanzelf al het werk. Ze leert zelf gewoontes aan en stemt zichzelf zo af op uw leven.
   

 • Anna op afstand
  Op afstand

  Bedienbaar met de app via telefoon, tablet en computer.

Slim

 

Anna van Eni is slim, want ze leert hoe lang het duurt om uw huis op te warmen en houdt daarbij rekening met de buitentemperatuur. Slimme Anna kent uw huis en uw gewoontes waardoor ze de verwarming volledig kan afstemmen op de situatie. Dat is nu besparen zonder moeite. Zo heeft u het warm exact wanneer u dit wenst en bespaart u tot 15%** energie.

Anna by eni Kat op verwarming

Mooi

 

Anna heeft stijl. De aluminium rand maakt haar niet enkel sterk maar geeft haar ook een strakke look die mooi past in elk interieur. Daarnaast is Anna ook gevoelig voor aanraking, ze licht op als u haar aanraakt. Met een simpele aanraking naar rechts maakt u het warmer en naar links voor kouder. Anna toont eveneens met kleur wat ze doet, rood voor warmer, blauw voor kouder. Stijlvol en subtiel. 

 

Cool

 

U kunt Anna bedienen via de app of de computer. Met de app op uw telefoon of tablet regelt u de temperatuur waar u maar wil:  op het werk, op vakantie... 

Ze weet zelfs of u in de buurt bent en kan zich daarop instellen. Dankzij de geo-fencing functie weet Anna of u in de buurt bent. Indien u dit wenst, schakelt Anna zichzelf uit als u weg bent, om meer aan te gaan als u naar huis terugkeert. Anna is er steeds voor u. 

Met één tik, swipe of klik houdt u alles onder controle. Daar zullen uw vrienden van opkijken.

Anna voor €1

Tijdelijk voordelig bij u thuis


Anna maakt het Eni-klanten gemakkelijk. U betaalt eenmalig € 1 (in plaats van € 249*) voor de aankoop van de slimme thermostaat Anna en maandelijks € 4,99 voor de Anna-services.
De installatie van de slimme thermostaat Anna door een specialist kost €99. 

*Anna (1€ ipv 249€): de korting is voorbehouden aan de personen die een Overeenkomst voor 3 jaar voor Anna-services afsluiten. Als de Overeenkomst voortijdig wordt opgezegd, zal Eni de restwaarde van de slimme thermostaat Anna factureren op basis van de volgende berekening: (Korting voor de aankoop van de slimme thermostaat Anna) X Resterende duur van de Overeenkomst op het ogenblik van de ontbinding)/ Initiële duur van de Overeenkomst.

Anna-services: de Overeenkomst voor Anna-services laat u toe om alle slimme functionaliteiten van Anna te gebruiken. De prijs van 4,99 EUR/maand is voorbehouden aan Eni klanten met een leveringscontract (gas en/of elektriciteit). Indien uw leveringscontract een einde neemt of niet wordt hernieuwd, zal u het tarief van toepassing voor klanten die geen Eni-leveringsovereenkomst voor energie hebben (€ 7,99 /maand) worden aangerekend.

Bovenvermelde kortingen zijn niet cumuleerbaar met de promotie inzake Anna, haar installatie en de Anna-services die liep van 01/09/2015 en 18/01/2016.


**De 15% besparing is een ingeschatte besparing bij correct en normaal gebruik van de slimme thermostaat ten opzichte van een niet-programmeerbare thermostaat. eni verleent geen garantie op een besparing of een bepaald percentage aan besparing. Eni kan dan ook niet gehouden zijn tot enige compensatie of vergoeding indien er een (bepaalde) besparing niet gerealiseerd wordt. De schatting van de besparing tot € 140 is berekend voor een voorbeeldgezin uit 1800 Vilvoorde dat niet overdag verwarmt tijdens de werkweek, met een jaarlijks verbruik van 23260 KWh aardgas, met tariefplan eni relax 1. Inclusief btw, distributie- en netwerkkosten, heffingen en toeslagen en desgevallend de wettelijke bijdragen voor groene stroom en WKK (bron: vreg v test voor gezinnen, tariefkaart februari, datum 16/02/2016).

Ontvang onze acties in uw mailbox!

 

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Dag van de Arbeid 01/05/2018

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op OH Hemelvaart 10/05/2018

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Pinkstermaandag 21/05/2018