[SHOPIFY_CART_TITLE]

[SHOPIFY_CART_TOTAL]
[SHOPIFY_CART_CURRENCY]
[SHOPIFY_CART_NOTICE]

Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
X

Inschrijving

Ontvang onze acties in uw mailbox!
Personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen.

Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?

  • Ja, ik wil niets missen van Computer Checkpoint, zoals interessante nieuwtjes, info over diensten en producten, en promoties!
U stemt ermee toe dat Computer Checkpoint het bovenstaande e-mailadres gebruikt voor het versturen van informatie over haar producten en diensten en haar nieuwsbrief. U kan uw keuze later altijd aanpassen (zie de Privacyverklaring).
 

Hoera!

Je bent met succes ingeschreven!

X

Offerte aanvragen

Heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat?
Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Contact gegevens
Toestel gegevens

Met SmartSecure bescherm je jouw GSM, PC of TABLET.

Heb je jouw GSM, tablet, smartphone of computer max. 6 maanden geleden aangekocht? Ook jouw toestel kan nog beschermd worden. Ontdek meer over SmartSecure en bescherm je toestel
 
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring .
 

Bedankt!

Je offerteaanvraag werd met succes verzonden!
Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

X

Klachten

Aarzel niet om dit formulier in te vullen, onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing.

Factuurnummer
Vestiging
Voornaam * & Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Omschrijving *
 
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring .
 

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Bedankt!

Je klacht werd met succes ingediend!
Onze medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

x
X

Uw afspraak

Bevestig uw afspraak

Beste ,
U wenst volgende afspraak vast te leggen, gelieve de gegevens te controleren en indien correct, te bevestigen.

Terug
Mijn afspraak bevestigen
X

Navigatie

Webshop

Als véél méér net genoeg is...

Telefooncentrale

Telefooncentrale

Wordt uw bedrijf veel opgebeld of bestaan uw activiteiten vooral uit het opbellen van klanten?
Dan hebben wij bij Computer Checkpoint de gepaste oplossing voor u en uw bedrijf. Met een telefooncentrale aangepast aan de noden van uw bedrijf bent u er steeds zeker van dat alle inkomende en uitgaande lijnen bij de juiste persoon terecht komen. Een telefooncentrale geeft zekerheid tijdens drukke tijden, het groeit mee met uw bedrijf en biedt technische functies die uw telefoonsysteem verbeteren. Elk bedrijf is natuurlijk anders, zo spelen het aantal werkstations en
de omvang van uw bedrijf een rol. Onze medewerkers helpen u graag om het voordeligste pakket samen te stellen voor uw bedrijf.

Elke onderneming heeft nood aan zijn eigen specifieke telefooncentrale
Laat u bijstaan door onze medewerkers

Telefooncentrales voor grote en kleine bedrijven


Elke bedrijf heeft zijn noden en de omvang van uw bedrijf zal een grote impact hebben op de telefooncentrales waaruit u keuze heeft. Lees hier de opties voor uw bedrijf of kom eens langs in één van onze vestigingen voor uitgebreid advies.
 

Grote telefoonsystemen

 

De Panasonic KX-NS1000

De Panasonic KX-NS1000 is uitermate flexibel en kan makkelijk worden geïntegreerd in uw huidige infrastructuur. Dankzij de modulaire architectuur kan het systeem worden afgestemd op uw behoeften. Een klein tweepersoonskantoor of een grote onderneming met verschillende vestigingen, alles is mogelijk met de KX-NS1000. Het systeem ondersteunt een combinatie van ISDN, analoog en IP-technologie, alsmede systemen die volledig zijn gebaseerd op de IP-technologie.
Bovendien kunnen smartphones en tabletcomputers naadloos worden geïntegreerd, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van het werken op eigen apparatuur.
 
Daarnaast kunnen gebruikers van andere Panasonic telefooncentrales op eenvoudige wijze migreren naar een IP-systeem, door verbinding te maken met een KX-NS1000-server.
Eerdere systemen kunnen ook worden uitgebreid met een gedeeltelijke migratie, afhankelijk van het beschikbare budget. U kunt uw systeem probleemloos integreren met de KX-NS1000, op basis van uw specifieke behoeften of budget. De KX-NS1000 is geschikt voor alle soorten bedrijven en sectoren, zoals verkoop, klantenservice, horeca, gezondheidszorg en telewerkers.De KX-NS1000 biedt desktophulpmiddelen, voicemail en een interactief Voice Response (IVR).
Volledig transparante netwerkvoorzieningen, eersteklas spraakkwaliteit in HD-audio en snelle capaciteitsuitbreidingen, maken de KX-NS1000 de meest complete oplossing tot nu toe.
Als kerncomponent van een krachtige VoIP-oplossing vormt de KX-NS1000 een veilige investering, die optimale betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt.

Panasonic telefooncentrale
Gigaset Pro

Kleine telefoonsystemen


De Gigaset Pro

Soms is het moeilijk om uitgebreide plannen in kleine ruimtes in te passen. In zo'n geval kan de uiterst flexibele Hybird 120 Gigaset Edition uitkomst bieden. Hiermee beschikt u over alles wat u nodig heeft voor effectieve zakelijke communicatie. Met dit systeem kunt u maar liefst 20 gebruikers beheren en dankzij de geïntegreerde interfaces (ISDN en FXO) en een VoIP-provider kent uw communicatie vrijwel geen grenzen. Met de talloze zakelijke functies en flexibele opties is de Hybird 120 Gigaset Edition het ideale telefoonsysteem voor kleine en middelgrote bedrijven.
 
De strakke vormgeving van onze Gigaset pro telefoons maken van uw bureau een bedrijfscockpit van waaruit u verbinding kunt maken met een wereld vol mogelijkheden. Met een verlicht display, touchwiel en diavoorstellingen naar keuze voegen Gigaset bureautelefoons een stijlelement toe aan uw zakelijke communicatie.

Digitale telefooncentrale


FreePhone Business

Alles wat een telefooncentrale kan maar zonder een fysieke telefooncentrale. U hebt alle functies van een telefooncentrale: verschillende oproepen tegelijk beantwoorden, keuzemenu instellen, oproepen doorschakelen, wachtmuziek instellen, cascades inzetten zonder dat u extra bekabeling nodig heeft.
U heeft een vaste kost per maand per gebruiker dus u hebt geen verrassingen meer en beheert heel uw telefonie zelf! Onze Telenet Business Experts vertellen u er graag meer over.

FreePhone Business

Ontvang onze acties in uw mailbox!

 

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Allerheiligen 01/11/2021

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Wapenstilstand 11/11/2021

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Kerstmis 25/12/2021