[SHOPIFY_CART_TITLE]

[SHOPIFY_CART_TOTAL]
[SHOPIFY_CART_CURRENCY]
[SHOPIFY_CART_NOTICE]

Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
X

Inschrijving

Ontvang onze acties in uw mailbox!
Personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen.

Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?

  • Ja, ik wil niets missen van Computer Checkpoint, zoals interessante nieuwtjes, info over diensten en producten, en promoties!
U stemt ermee toe dat Computer Checkpoint het bovenstaande e-mailadres gebruikt voor het versturen van informatie over haar producten en diensten en haar nieuwsbrief. U kan uw keuze later altijd aanpassen (zie de Privacyverklaring).
 

Hoera!

Je bent met succes ingeschreven!

X

Offerte aanvragen

Heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat?
Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Contact gegevens
Toestel gegevens

Met SmartSecure bescherm je jouw GSM, PC of TABLET.

Heb je jouw GSM, tablet, smartphone of computer max. 6 maanden geleden aangekocht? Ook jouw toestel kan nog beschermd worden. Ontdek meer over SmartSecure en bescherm je toestel
 
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring .
 

Bedankt!

Je offerteaanvraag werd met succes verzonden!
Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

X

Klachten

Aarzel niet om dit formulier in te vullen, onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing.

Factuurnummer
Vestiging
Voornaam * & Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Omschrijving *
 
Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring .
 

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Bedankt!

Je klacht werd met succes ingediend!
Onze medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

x
X

Uw afspraak

Bevestig uw afspraak

Beste ,
U wenst volgende afspraak vast te leggen, gelieve de gegevens te controleren en indien correct, te bevestigen.

Terug
Mijn afspraak bevestigen
X

Navigatie

Webshop

Als véél méér net genoeg is...

Geschiedenis

 
 
2020
De toekomst is nu! Humanoïde robots helpen je bij je dagelijke routineklussen, geven je demonstraties, laten je kinderen een spelletje spelen, brengen je dichter bij je geliefden via videocall, reageren op jouw vragen, heten je welkom in een ruimte, begeleiden je naar de 'actie van de maand' of balie waar je een afspraak hebt... Het is geen science fiction meer. Welkom bij Robot Center Computer Checkpoint.
Robots Computer Checkpoint
 
2019
Na 9 jaar vonden we het tijd dat de gevel van Computer Checkpoint Sint-Denijs-Westrem een nieuw jasje kreeg. Zo gezegd, zo gedaan. De strakke Computer Checkpoint letters en afgelijnde logo's van onze partners: iLabo, BASE, Telenet en SmartSecure, geven een moderne uitstraling en dankzij de gele portaal weet je dat je ook voor Telenet aan het juiste adres bent. Check zeker 's avonds de feeërieke sfeerverlichting!
Lichtreclame Computer Checkpoint Sint-Denijs-Westrem
 
 
2019
In juli 2019, na 20  (!) mooie jaren, verhuisde Computer Checkpoint Lokeren van de Kleine Dam naar Tweebruggenstraat 2b. Een splinternieuwe winkel met veel lichtinval op een toplocatie te Lokeren mét zeer ruime parking vlak voor de deur.  Voortaan kan je je iLabo herstellingen van dichtbij zien, maar ook voor BASE, TelenetSmartSecure, aankoop van multimedia, accessoires en kabels ben je hier aan het juiste adres!
.
2019
Sinds 1 januari 2019 zijn wij trotse eigenaar van Computer Checkpoint Wetteren. Klanten uit regio Wetteren, kennen deze winkel als 'Telenet Center Wetteren', maar zullen van dichtbij merken dat onze 6e winkel zal omgetoverd worden tot de typische huiselijke Computer Checkpoint look & feel, waar je terecht kan voor Telenet particulier, Telenet BusinessBASE, aankopen van multimedia en IT, computerherstellingen, energie van Eneco en zoveel meer.
Telenet Center Wetteren Computer Checkpoint
 
 
 
2018
Sinds januari 2018 is de URL van onze website HTTPS beveiligd. Dat betekent dat er een veilige uitwisseling van gegevens wordt gegarandeerd. Alle data wordt immers versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens er verstuurd worden. Je kan dus nog veiliger en geruster afspraken maken en bestellingen doorvoeren via onze website!
https beveiligde website computer checkpoint
 
2017
Vanaf juni 2017 vergroot Computer Checkpoint Sint-Denijs-Westrem zijn diensten en is nu ook een BASE Center.
 
 
 
2017
Eind Januari 2017: ons filiaal te Eeklo wordt officieel een Telenet Center. Ook voor alle diensten van BASE, kan je nu in Eeklo terecht want we zijn ook een BASE Center
BASE EEKLO
 
2016
Sinds maart 2016 steekt onze website in een nieuw kleedje. Voortaan is er een duidelijkere structuur tussen producten en diensten voor particulieren, professionelen en scholen
Nieuwe website Computer Checkpoint
 
 
 
2015
In juli 2015 verhuisde we de winkel te Destelbergen naar een splinternieuw pand te Oostakker. De gunstige ligging van Computer Checkpoint Oostakker op de Antwerpsesteenweg in combinatie met parking voor de deur en veel lichtinval in de winkel, maakt het hier aangenaam vertoeven. 
 
2014
In juli 2014 ging de partnership met SmartSecure van start. Met SmartSecure is je toestel altijd en overal gedekt tegen allerlei vervelende voorvallen. U bent altijd zeker van een kosteloze, snelle en betrouwbare reparatie of vervanging!
 
 
 
2013
In juni 2013 verhuisde te vestiging te Boelare naar een ruimer pand te Eeklo in de Stationsstraat. 
 
2013
In maart 2013 werd er gestart met iLabo, gespecialiseerd in het herstellen van smartphones en tablets. iLabo kan uw toestel herstellen binnen de 30 minuten na afspraak. 
 
 
 
2012
In januari 2012 werd de nieuwe vestiging te Aartselaar ook het eerste Kiala afhaal & verzendpunt. Hierna werden ook de vestigingen te Sint-Denijs-Westrem, Oostakker en Lokeren een Kiala-punt. Nu kan u uw pakjes verzenden op een eenvoudige en voordelige manier bij Computer Checkpoint, ook als u een pakje hebt besteld bij een postorderbedrijf of als u iets wenst terug te sturen, kan dit via onze Kiala punten. 
 
2011
In september 2011, 20 jaar na de oprichting van Computer Checkpoint, werd de vestiging te Aartselaar geopend. De eerste winkel te provincie Antwerpen.
 
 
 
2006
Ondertussen bestaat Computer Checkpoint uit 4 vestigingen te Oost-Vlaanderen: Eke, Destelbergen, Eeklo, Lokeren. Oost@Work maakt een reportage over de dagelijkse uitdagingen op commercieel en technische vlak waar ons bedrijf mee te maken krijgt.
Computer Checkpoint Destelbergen
 
1991
In maart 1991 zag Computer Checkpoint voor het eerst het licht en werd het opgericht te Sint-Amandsberg. 
Vanaf dan werd er elke dag gebouwd aan de verbetering en uitbreiding van het bedrijf.
Start Computer Checkpoint

Ontvang onze acties in uw mailbox!

 

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Allerheiligen 01/11/2021

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Wapenstilstand 11/11/2021

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Kerstmis 25/12/2021