Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
X

Inschrijving

Ontvang onze acties in uw mailbox!
Personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen.

Hoera!

Je bent met succes ingeschreven!

X

Offerte aanvragen

Heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat?
Vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan.

Contact gegevens
Toestel gegevens

Met SmartSecure bescherm je jouw GSM, PC of TABLET.

Heb je jouw GSM, tablet, smartphone of computer max. 6 maanden geleden aangekocht? Ook jouw toestel kan nog beschermd worden. Ontdek meer over SmartSecure en bescherm je toestel

Bedankt!

Je offerteaanvraag werd met succes verzonden!
Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

X

Klachten

Aarzel niet om dit formulier in te vullen, onze medewerkers zoeken samen met jou naar een oplossing.

Factuurnummer
Vestiging
Voornaam * & Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Omschrijving *

* Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Bedankt!

Je klacht werd met succes ingediend!
Onze medewerkers zullen spoedig contact met je opnemen om samen met jou naar een oplossing te zoeken.

x
X

Uw afspraak

Bevestig uw afspraak

Beste ,
U wenst volgende afspraak vast te leggen, gelieve de gegevens te controleren en indien correct, te bevestigen.

Terug
Mijn afspraak bevestigen
X

Navigatie

Als véél méér net genoeg is

elektriciteit en gas

Eni elektriciteit en aardgas

Eni heeft verschillende tarieven en oplossingen klaar voor u.  Onze Eni Centers te Computer Checkpoint helpen u met het vinden van het tariefplan dat bij u past. Geniet voor zowel elektriciteit als aardgas van de voordelen bij Eni. Gaat uw gezin binnenkort uitbreiden of ga je voor het eerst alleen wonen? Laat u alle energiezorgen graag volledig aan ons over? Alles kan en wat het ook wordt: u kunt altijd op ons rekenen! Ontdek hier alvast de verschillende tarieven van Eni en leer de voordelen van Eni als energieleverancier kennen.

Maak hieronder uw persoonlijke afspraak met onze eni-adviseur in het Computer Checkpoint filiaal van uw keuze! Neem zeker uw eindafrekeningsfactuur of voorschotfactuur mee naar de afspraak zodat onze energie-coaches u optimaal kunnen begeleiden!


Maak uw eni afspraak

 

Eni Plus

Langdurige zekerheid

 • Minstens 3 jaar vaste energiekost
  De energiekost ligt minstens 
  3 jaar vast. U niet. Ook al stijgen de energieprijzen, uw energiekost blijft vast. U blijft zolang u wilt.
 • 25% extra nachttarief

  U krijgt 25% van uw dagverbruik elektriciteit aan nachttarief (voor tweevoudige meters). Of u krijgt 1/6de van uw verbruik van een enkelvoudige meter aan nachttarief.

 • 100% groene stroom
  De geleverde elektriciteit is 100% groen en afkomstig uit zon, water en wind. Gegarandeerd door groencertificaten.
 • Loyaltykorting
  Loyaltykorting

  Trouwe klanten worden beloond met een korting op de energiekost. 5% korting in het tweede jaar, 10% korting in het derde jaar*

Exclusieve Promo


Deze herfst krijgt u als nieuwe particuliere Eni-klant minstens 1 maand gratis energie dankzij deze exclusieve promo van Eni Centers Computer Checkpoint.

Exclusieve Promo
 • Jaar 1: 50€ korting op uw elektriciteitsfactuur**
 • Jaar 1: 50€ korting op uw gasfactuur***
 • Jaar 2: 5% getrouwheidskorting op elektriciteit en gas (korting op Kwh/prijs en vaste vergoeding)
 • Jaar 3: 10% getrouwheidskorting op elektriciteit en gas (korting op Kwh/prijs en vaste vergoeding)

Voorwaarden
**Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 11/09/2017 en 11/11/2017 voor het product Eni Plus elektriciteit en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (periode van de promotie) ononderbroken dit product van Eni afnemen en voor zover ze steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. Deze korting van 50 euro wordt verrekend op de eerstvolgende Eni jaarafrekening, pro rata het aantal dagen vanaf start levering tot aan de jaarlijkse meteropname. Indien de eerstvolgende Eni jaarafrekening geen 12 maanden levering zou dekken, wordt  het resterende deel van de korting verrekend op de volgende jaarafrekening. De korting is niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen op hetzelfde product. Deze korting is echter wel cumuleerbaar met de Loyaltykorting zoals vermeld in uw tariefkaart. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. 

***Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 11/09/2017 en 11/11/2017 voor het product Eni Plus gas en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (periode van de promotie) ononderbroken dit product van Eni afnemen en voor zover ze steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. Deze korting van 50 euro wordt verrekend op de eerstvolgende Eni jaarafrekening, pro rata het aantal dagen vanaf start levering tot aan de jaarlijkse meteropname. Indien de eerstvolgende Eni jaarafrekening geen 12 maanden levering zou dekken, wordt  het resterende deel van de korting verrekend op de volgende jaarafrekening. De korting is niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen op hetzelfde product. Deze korting is echter wel cumuleerbaar met de Loyaltykorting zoals vermeld in uw tariefkaart. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting.

Meer weten?


Maak een afspraak met onze medewerker in onze Eni Centers en ontdek alles wat Eni Plus jou te bieden heeft. U krijgt advies op maat van uw verbruik. 

Maak uw eni afspraak
Gezinsbondkorting

Lid Gezinsbond?


Doe zoals 30.000 andere gezinsbondleden, word klant bij Eni en krijg een extra korting of elektriciteit, aardgas en de andere diensten van Eni.

 
 • Jaarlijkse korting bij Eni Plus voor gezinsbondleden: € 20
 • Jaarlijkse korting bij Eni Go Fix voor gezinsbondleden: € 20

 
(*) Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië en nieuwe klein-professionele klanten met een aansluitingspunt in België die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 01/10/2016 en 31/10/2016 voor het product Eni Plus (Elektriciteit en/of Gas) en op voorwaarde dat zij gedurende 3 jaren ononderbroken dit product van Eni afnemen en steeds betalen binnen de voorziene betalingstermijn.  Deze kortingen van 5% voor het tweede jaar en 10% voor het derde jaar hebben enkel betrekking op de energiekost (vaste vergoeding en kWh-prijs). Deze kortingen zijn niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Deze kortingen worden berekend aan de hand van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvangen naar aanleiding van de jaarlijkse meteropname. Deze kortingen zullen toegekend en verrekend worden op elke Eni jaarafrekening waarvan de verbruiksperiode binnen de periode van de promotie valt, d.i. vanaf 12 maanden na startdatum levering tot 36 maanden na voormelde datum. Het bedrag van de korting dat overeenstemt met elke deelperiode (jaar) zal berekend worden op de energiekost (vaste vergoeding en kWh-prijs) van deze deelperiode, pro rata temporis. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op verdere uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eni Go Fix

Alles, zonder zorgen

 • Minstens1 jaar vaste energiekost

  De energiekost ligt minstens 
  1 jaar vast. Ook al stijgen de energieprijzen, uw energiekost blijft vast. U niet, want u blijft zolang u wilt.

 • Tarief aangepast aan uw verbruik

  Hoe hoger uw verbruik, hoe lager uw prijs per kWh. Zo heeft u altijd het juiste tarief dankzij de volumeschijven in uw energiekost.

 • 100% groene stroom

  De geleverde elektriciteit is 100% groen, afkomstig uit zon, water en wind. Gegarandeerd door groencertificaten.

 • Persoonlijk advies 

  U krijgt persoonlijk advies van uw  Eni adviseur in de winkel. Zowel bij de opstart als bij verhuis, verandering van uw gezin ed.

Meer weten?


Maak een afspraak met onze medewerkers van het onze Eni Centers en ontdek alles wat Eni Go Fix jou te bieden heeft.

Maak uw eni afspraak
Gezinsbondkorting

Lid Gezinsbond?


Doe zoals 30 000 andere gezinsbondleden; word klant bij eni en krijg een extra korting of elektriciteit, aardgas en de andere diensten van eni.

 
 • Jaarlijkse korting bij eni Plus voor gezinsbondleden: €20
 • Jaarlijkse korting bij eni Go Fix voor gezinsbondleden: €20

 

Ontvang onze acties in uw mailbox!

 

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Dag van de Arbeid 01/05/2018

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op OH Hemelvaart 10/05/2018

Computer Checkpoint zal gesloten zijn op Pinkstermaandag 21/05/2018